T-EN heeft de nodige ervaring met het aanbieden van managed services en is groot geworden door het bieden van op maat gesneden oplossingen, flexibiliteit en service. Dit betekent voor u snelle service en geen halve oplossingen. Kortom, zaken doen met T-EN betekent één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur voor al uw internetdiensten.

T-EN streeft er dan ook naar duidelijkheid te bieden in de vaak onduidelijke wereld van het Internet. Hierbij doelen wij op duidelijkheid in de inhoud van ons diensten aanbod, duidelijkheid in onze kostenstructuur en duidelijkheid in wat je van T-EN als organisatie kunt verwachten.

T-EN biedt haar managed services aan vanuit een van de best geoutilleerde en best beveiligde datacenters van Nederland. T-EN, bedient met haar goede kennis van zaken veel tevreden afnemers.

Door het optimale gebruik maken van het Internet ontstaan talloze mogelijkheden, zoals thuiswerken op het centrale netwerk, centraal back-ups maken van uw data of VOIP (=Internet Telefonie). Laat u informeren over wat voor u interessant is, de mogelijkheden zijn eindeloos.